صفحه اصلی > اخبار و اخبار داخلی و رویدادها : رویداد “فصلِ‌نو” به مناسبت تولد ششمین سالگرد فعالیت صرافی ارزهای‌دیجیتال “سرمایکس” برگزار شد.

رویداد “فصلِ‌نو” به مناسبت تولد ششمین سالگرد فعالیت صرافی ارزهای‌دیجیتال “سرمایکس” برگزار شد.

رویداد “فصلِ‌نو” به مناسبت ششمین سال از فعالیت صرافی رمزارز سرمایکس برگزار شد. مجری و راهبر این رویداد آقای آرش سروری، فعال رسانه و حوزه استارت‌آپ بود. در این رویداد سخنرانانی از شرکت‌های مختلف اکوسیستم بلاک‌چین و رمزارز و فین‌تک ایران حضور یافتند تا تجربیات خود را با علاقه‌مندان این حوزه به اشتراک بگذارند.

سرمایکس؛ در ابتدا و از سال 1391 با فعالیت در حوزه برنامه‌نویسی و سپس در سال 1396 با نام برندارزجو در حوزه ارزهای‌دیجیتال فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1400 با عنوان برند سرمایکس با ایجاد خدمات نوین حوزه ارزهای‌دیجیتال و سرمایه‌گذاری به فعالیت خود ادامه داد.
هم اکنون سرمایکس بزرگترین و با سابقه‌‌ترین سامانه ارزهای‌دیجیتال در ایران است. از اردیبهشت 1402، علاوه بر بازار خرید و فروش فوری ارزهای‌دیجیتال، سرویس خرید و فروش کاربر به کاربر‌(p2p) سرمایکس هم شروع بکار کرده و در این رویداد از دو سرویس جدید خود یعنی “استیکینگ” و “خرید اقساطی رمزارز” نیز رونمایی کردند.

 

هویت‌بصری جدید سرمایکس

«کیارش آمالی‌وند»، طراح ارشد محصول سرمایکس این رویداد را با رونمایی از هویت‌بصری جدید سرمایکس آغاز کرد؛ وی با اشاره به لوگو و پالت رنگی جدید سرمایکس گفت: پالت رنگی جدید این صرافی الهام گرفته از طبیعت انتخاب شده است تا ارزش‌های ما را نشان دهد؛ آبی نمایانگر آسمان و آرامش کاربر و نارنجی نمایانگر ساحل و راحتی کاربر می‌باشد. لوگوی جدید با وجود تغییرات جزئی و تاکید بر ارزش‌های تعریف شده، ظاهری مدرن و پویا از این نام تجاری ارائه می‌دهد. همچنین آقای آمالی‌وند بر اهمیت ویژوال و استاندارد بودن محصول تاکید داشت و در ادامه اضافه نمود: اینترفیس و تصویرسازی ها باید جذاب و یکنواخت و یکپارچه باشند.

 

رونمایی از اولین شریک تجاری، زرین‌پال

آقایان «مصطفی امیری» مدیرعامل زرین‌پال و «علی امیری» هم‌بنیان‌گذار زرین‌پال و «احسان مطلبی» مدیرعامل سرمایکس در مورد این شراکت صحبت کردند. آقای مطلبی معتقد بود:

که سرمایکس از لحاظ همکاری و فعالیت های بیزینسی وارد دوران جدیدی شده است.

در ادامه علی امیری گفت:

امیدواریم آینده این همکاری خوب باشد و بتوانیم همکاری‌های بیشتر و بهتری را به سرانجام برسانیم و همچین قرار است در چند محصول دیگر با سرمایکس همکاری داشته باشیم.

سپس مصطفی امیری به این نکته اشاره کرد:

که دلیل قطع برخی همکاری‌ها این است که طرفین خواهان نفع حداکثری خود هستند؛ اما ما مسیر را برای همکاری باز کرده‌ایم.

رونمایی از گزارش سال ۲۰۲۳ سرمایکس

«حسن قلیچ‌خانی»، مدیرارشد بازاریابی سرمایکس، از گزارش سال ۲۰۲۳ سرمایکس با عنوان “سال سبزِ ارزهای دیجیتال و سرمایکس” رونمایی کرد. وی هدف از انتشار این گزارش را

“ایجاد شفافیت” با مشتریان، شرکا و اکوسیستم خواند.

در این گزارش که شامل ۹ فصل است، به موضوعات مختلفی از جمله سرمایه‌های انسانی این صرافی و تعداد کارمندان، پراکندگی نسلی و بررسی تیم‌های مختلف، اشاره شده است و گزارش تیم‌های مختلف این صرافی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.


برای مطالعه این گزارش می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

 

پنل گفتگو اول؛ دغدغه‌های بانک مرکزی و راه‌کار‌های بخش خصوصی

در اولین پنل گفتگوی رویداد فصلِ‌نو، «احسان مطلبی» مدیرعامل سرمایکس، «مهدی فاطمیان» رئیس انجمن فین‌تک، «مصطفی امیری» عضو هیئت مدیره نصر تهران، «عباس آشتیانی» عضو هیئت مدیره انجمن بلاک‌چین و «مهسا نجاتی» از رسانه رمزارز به عنوان راهبر پنل حضور داشتند.

در اولین پنل گفتگوی رویداد فصلِ‌نو، «احسان مطلبی» مدیرعامل سرمایکس، «مهدی فاطمیان» رئیس انجمن فین‌تک، «مصطفی امیری» عضو هیئت مدیره نصر تهران، «عباس آشتیانی» عضو هیئت مدیره انجمن بلاک‌چین و «مهسا نجاتی» از رسانه رمزارز به عنوان راهبر پنل حضور داشتند. 

احسان مطلبی، در رابطه با الزامات پلیس فتا در زمینه فعالیت‌های شرکت‌های رمزارزی گفت:

ما همیشه از همکاری و تعامل با پلیس فتا و نهادهای بالادستی استقبال می‌کنیم اما هر بار با محدودیت‌هایی روبرو هستیم که علت و نتیجه‌ آن را نمی‌دانیم. مثل محدودیت ۷۲ ساعته در برداشت پول که با هدف مهار فیشینگ وضع شده اما باید بررسی کنیم که آیا واقعا تاثیری در جلوگیری از فیشینگ داشته یا خیر. برآورد من این است که الزامات فتا منفعتی برای کسب و کارها و کاربران ندارد.


مهدی فاطمیان، در ادامه به الزام حضور قانون‌گذاری جدید در حوزه فین‌تک اشاره کرد و توضیح داد:

فاصله ایده‌ها و کسب و کارهای جدید فناورانه با نهادهای قانون‌گذار هر روز بیش از قبل می‌شود و ما به واقع به نهادی جدید متشکل از بخش خصوصی و دولتی نیاز داریم که قدرت فرانهادی داشته باشد. متاسفانه ره‌نگاشت بانک مرکزی رویکرد توسعه‌ای نیست و نگاه محدود گریست که اسم نظارت به خود گرفته است‌.

مصطفی امیری، در رابطه با اینکه آیا اعطای توثیق رمزارز به ریشه پولی کشور آسیب می‌زند یا خیر گفت:

اگر یک نفر را در جای اشتباه بگذاریم، نتایج اشتباهی خواهیم گرفت و همچنین اگر رگولاتوری در جای اشتباهی ایستاده باشد، به طبع نتایج اشتباهی نیز عایدمان خواهد شد. با توجه به ترمز هایی که در حوزه فین‌تک گذاشته می‌شود، هیچ الزامی وجود ندارد که منجر به پیشرفت شوند. و باید به جای اینکه دائما سرعت‌گیر بگذاریم، به فکر آماده کردن زیرساخت ها باشیم.


 عباس آشتیانی، در زمینه خودتنظیم‌گری در کسب و کارهای رمزارزی گفت:

فعالان حوزه فین‌تک در زمینه رویکرد حاکمیت دچار سردرگمی شده‌اند. اما روالی که رگولاتور پیش گرفته هم سرمایه و هم امنیت سرمایه‌گذاران به خطر می‌افتد. فرار سرمایه علت تورم کشور نیست بلکه معلول تورم است. بخش خصوصی باید دغدغه‌های حاکمیت را درک کند و برای آن ابزار و راه‌کار‌های جدید ارائه دهد.

رونمایی از دومین شریک تجاری، مترا

 

در رونمایی از دومین شریک تجاری سرمایکس، آقایان «آیدین خانکشی‌پور»، مدیرعامل مترا و «احسان مطلبی»، مدیرعامل سرمایکس به گفت و گو پرداختند. در ابتدا آقای خانکشی‌پور به نحوه عملکرد پلتفرم مترا پرداخت و سپس گفت:

غالب همکاری مترا با سرمایکس در واریز و برداشت‌ها خواهد بود. وی در ادامه به این نکته اشاره کرد که این همکاری انحصاری خواهد بود اما در بخش های دیگر مثل تکنولوژی، امکان همکاری های جدید نیز وجود خواهد داشت. وی در نهایت به این موضوع اشاره کرد که در حال مذاکرات قوی با بیمه‌ها هستند.

امکانات جدید سرمایکس

در ادامه «حمید تیموری»، سرپرست فنی سرمایکس به معرفی امکانات جدید سرمایکس پرداخت که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم.

  • استفاده از سیستم ساب اکانت برای تراکنش های مالی و محاسبات آن
  • استفاده از زبان برنامه نویسی های به روز مثل Rust و Golang برای امنیت و کیفیت بیشتر
  • آماده‌سازی زیرساخت ها برای بخش B2B برای بهره‌مندی از سیستم بروکری و همچنین تعاملات آینده به ۴ زبان ( فارسی، انگلیسی، عربی و فرانسوی )
  • توانایی فراهم کردن TPS (تراکنش در هر ثانیه) ۸۰۰۰ تایی بدون افت سرعت
  • امکان “گوش به زنگ” برای اطلاع رسانی قیمت‌های مورد نظر کاربران
  • سفارشات OCO و تعهدی
  • استیکینگ و فروش اقساطی رمزارز
  • سبدگردانی

صفر تا صد احراز هویت کاربران

در این گفتگو از همکاری فنی جیبیت با سرمایکس رونمایی شد و آقایان «شایان میلانی»، مدیر محصول احراز هویت جیبیت، «حسن قلیچ‌خانی» و «کیارش آمالی‌وند» به گفتگو پرداختند. آقای قلیچ‌خانی به هوشمند و خودکار کردن فرایند احراز هویت اشاره کرد و گفت:

احراز هویت سرمایکس که قبلا به صورت دستی و با عکس انجام می‌شد، اکنون امکان آن فراهم شده تا به صورت خودکار و ویدیویی انجام پذیرد.

همچنین آقای آمالی‌وند از پیشرفت رابط کاربری سرمایکس خبر داد و گفت:

ما رابط کاربری را به شیوه ای طراحی کردیم که قابل دسترس‌تر باشد و علاوه بر آن کاربران رضایت بیشتری داشته باشند.

وی در ارتباط با آینده همکاری این دو شرکت گفت:

وجود موضوعات بایومتریک می‌تواند در آینده همکاری ما تاثیرگذار باشد و با توجه به نیاز به آن در آینده اتفاق خواهد افتاد.

 

رونمایی از سوین و چهارمین شرکای تجاری، نئو زرین و زرین‌ پلاس

در رونمایی از آخرین شرکای تجاری سرمایکس، آقایان «امیرعباس امامی»، مدیرعامل نئو زرین و «پوریا رجامند»، هم‌بنیان‌گذار زرین پلاس و «احسان مطلبی» به گفتگو نشستند و از جزئیات این همکاری گفتند. در ابتدا آقای امامی به توضیح نئو زرین پرداخت و گفت:

نئو زرین سرویسی امن برای انجام امور مالی است که به تازگی توسط زرین‌پال، اولین پرداخت‌یار دارای مجوز رسمی از بانک مرکزی، عرضه شده است. با نئو بانک زرین، بانکداری الکترونیک و ارائه خدماتی منحصر به فرد برای کاربران زرین‌پال به سادگی فراهم شده است.

و در ادامه آقای رجامند از همکاری زرین پلاس با سرمایکس گفت:

با زرین پلاس هر بار که از فروشگاه‌های زرین پلاسی خرید کنید، بخشی از هزینه خرید به شما برمی‌گردد و با توجه به همکاری مان با سرمایکس، امکان برداشت کریپتویی نیز امکان پذیر خواهد بود.

پنل گفتگو دوم؛ ماندن و جنگیدن کسب‌‌ و‌ ‌کارهای فین‌تک

دومین پنل گفتگو درباره کسب و کارهای حوزه فین‌تک کشور بود. در این پنل آقایان «احسان مطلبی»، «علی امیری»، «مهدی عبادی» مدیرعامل وندار، «سجاد شاهی» هم‌بنیان‌گذار زیبال و «میثم سلیمانی» از راه پرداخت به عنوان راهبر پنل حضور داشتند. 

  احسان مطلبی، در پاسخ به سوال “اگر e نماد دریافت کنید، آیا بازهم با پرداخت یار ها ادامه خواهید داد؟” گفت:

بله ادامه می‌دهیم؛ ما کسب و کارها باید هوای یکدیگر را داشته باشیم. PSP نهایتا روی کارمزدهای ما تاثیر گذار خواهد بود که ما از آن چشم پوشی می‌کنیم. ایشان همچنین معتقد بود که: اگر محدودیت ها وجود نداشت، گرچه درآمد ما بیشتر نمی‌شد اما هزینه ها کمتر می‌شد. بالای ۷۰٪ از انرژی ما صرف حل مسائلی مثل وجود محدودیت ها می‌شود.

علی امیری، در رابطه با تاب آوری و ماندن در ایران گفت:

در دوسال اخیر شرایط به گونه ای شده که راه حل، رفتن به خارج از کشور است. توصیه بنده این است که به سمتی برویم که رگولاتوری وجود نداشته باشد تا بانک مرکزی جلوی ما را نگیرد، آن جلوگیری ای که اغلب غیر شفاف بوده.

مهدی عبادی، در ادامه به فضای سال‌های اخیر وندار اشاره کرد و توضیح داد:

چندی پیش پرداخت‌یار ها ۱۲٪ از تراکنش های کشور را شامل می‌شدند اما طی سال های گذشته و قانون‌گذاری های بانک مرکزی، این عدد به زیر ۲٪ رسیده است. وندار امروز، حتی نزدیک روزهای اوج خودش هم نشده است اما مدتی است که اوضاع به نسبت بهتری را سپری می‌کنیم.

سجاد شاهی، در رابطه با ماندن یا رفتن گفت:

امروزه بیشتر بحث ماندن مطرح است و جنگیدن کمتر شده است. و در رابطه با به فشارهایی که از بالادستی ها بر ما وارد است، ترجیه‌ ما این است که پیگیری نکنیم و صرفا دوام آوردن را پیش گرفته ایم.

قسمت پایانی رویداد

در ادامه تولد ۶ سالگی سرمایکس و مراسم بریدن کیک توسط «احسان مطلبی» و «علیرضا درخشان»، توسعه کسب و کار سرمایکس انجام شد. آقای احسان مطلبی صحبت‌های خود در این مراسم را با یک شگفتانه هیجان‌انگیز، برای کارکنان مستحق سرمایکس در سال جدید به پایان رساند.

در نهایت این رویداد با قرعه‌کشی برنامه اینستاگرامی مشترک سرمایکس و گروه ویدینو ”اینو باس بدونی“ انجام شد و این رویداد به پایان رسید.

 

 

محمدمهدی کشاورز

پست های مرتبط

بعد از اتریوم نوبت ETF سولانا است؟

فرانکلین تمپلتون در پی موفقیت ETF اتریوم خود، در نظر دارد ETF…

۴ مرداد ۱۴۰۳

گام بزرگ بیت‌کوین برای تبدیل به پلتفرمی برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز

بیت‌کوین او اس (BitcoinOS) موفق شد اولین اثبات دانش صفر (ZK) را…

۴ مرداد ۱۴۰۳

ETFهای اتریوم پس از استقبال اولیه، با خروج سرمایه ۱۳۳ میلیون دلاری مواجه شدند

صندوق قابل معامله در بورس ETFهای اسپات اتریوم در ایالات متحده که…

۴ مرداد ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید