به گزارش مجله Moskvich و شبکههای خبری Baza و Readovka، پلیس روسیه والریا “بیتماما” فدیاکینا (Valeria “Bitmama” Fedyakina) کارآفرین و اینفلوئنسرکریپتو معروف به “ملکه کریپتو” را به اتهام کلاهبرداری در ۱۵ سپتامبربازداشت کرد. این بازداشت در پی شکایت یکی از نزدیکان وی اتفاق افتاد. شاکی ادعا کرد فدیاکینا(Fedyakina) او را فریب داده و تقریبا ۷۰ میلیون دلار او را به سرقت برده است.
اخبار مرتبط: %90 شهروندان روسی تمایلی به روبل دیجیتال ندارند
در پی اعلام شکایت، پلیس حدس زد که ممکن است این پرونده مالباختگان بیشتری داشته باشد و احتمالا ملکه کریپتو یک شبکه هرمی را اداره میکند. بعد از اقدامات پلیس، فدیاکینا(Fedyakina) یک هفته قبل از اینکه بازداشت شود به طور ناگهانی سعی کرد با پولهایی که به سرقت برده متواری شود اما توسط پلیس دستگیر شد. فدیاکینا(Fedyakina) به سرمایهگذران وعده داد با سپردهگذاری پولهایشان نزد وی سود ۱درصدی به آنها تعلق میگیرد.
وی که مدیرعامل و موسس یک شرکت مرتبط با کریپتو به نام Holdinga است در ابتدا خود را به عنوان یک اینفلوئنسر کریپتو معرفی کرد و توانسته بود ۵۵/۰۰۰ فالور در اینستاگرام و همچنین ۷/۰۰۰ نفر را در x به خود جذب نماید. آخرین پستی که ملکه کریپتو در اینستاگرام منتشر کرد حدودا دو هفته پیش بود و در یکی از پستهایی که منتشر کرده بود تصمیم داشت ۱۶ سپتامبر در مسکو سخنرانی کند. اما از آوریل فعالیتی روی x نداشته و وب سایت شرکت او در زمان نگارش این مقاله آفلاین است، همچنین به نظر میرسد وب سایت دیگری که مربوط به برند تجاری او با نام Bitmama بود آفلاین شده است.
رسانهها گزارش دادند که فدیاکینا در زمان دستگیری شش ماهه باردار بود و به دلیل احتمال فرار وی پلیس تصمیم گرفت او را بازداشت کند و در حال انتظار برای شروع جلسه دادگاه است، در صورت اثبات جرم ممکن است وی تا 10 سال به زندان محکوم شود.
والریا فدیاکینا(Valeria Fedyakina) “ملکه رمزارز” روسیه کیست؟
والریا فدیاکینا(Valeria Fedyakina) اینفلوئنسر رمزارزهاست که پاسپورت امارات دارد و محل زندگی خود را در شبکههای اجتماعی دبی معرفی کرده است. در فهرستی که در اوایل سال جاری توسط International Business Times منتشر شد، فدیاکینا در لیست ۱۰ زن کارآفرین نوآور و پرانگیزه سال ۲۰۲۳ معرفی شد. او همچنین در رسانههای انگلیسی زبان مانند Arabian Post حضور داشته است.
فدیاکینا ۲۸ ساله قبلاً ازقابلیت دور زدن تحریمهای ارز دیجیتال برای روسها صحبت کرده بود و طبق گزارشها با مشتریان ثروتمند مختلفی کار میکرد. مجله Moskvich نوشت: وی مدت زیادی با صرافیهای رمزارزی همکاری داشته و معمولاً پول نقد را از مشتریان دریافت میکرد و معاملات مالی آنها در خارج از کشور انجام میگرفت و در ازای انجام معاملاتشان کارمزد پرداخت میکردند. Bitmama همچنین مدعی بود که ارتباطات گستردهای با کسب و کارها و شرکت های دولتی داشته و گردش روزانه Bitmama دهها میلیون دلار بوده است..
در اوایل این ماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه استخراجکننده غیرقانونی رمزارز “۲۲۵ هزار دلار” از شبکه، برق دزدید میتوانید متن کامل این خبر را که خسارتهای کلانی به شبکه محلی وارد کرده بود مطالعه کنید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: cryptonews.com