صفحه اصلی > اخبار و اخبار خارجی : هفت روند مهم دارایی‌های دنیای واقعی (RWA) کدامند؟

هفت روند مهم دارایی‌های دنیای واقعی (RWA) کدامند؟

RWA

با وجود اتفاقات مهم مانند تورم بالای ایالت متحده یا شکست پروژه‌های بزرگ بلاک‌چینی که در چندوقت گذشته اخبار آن‌ها را شنیده‌ایم، باز هم سازندگان بلا‌ک‌چینی به حرکت روبه‌جلوی خود ادامه داد‌ه‌اند و این فناوری در چند وقت گذشته توانست حوزه دارایی‌های واقعی (RWA) رابه عنوان پرچمدار نوآوری و مقاومت معرفی کند.

با کمک این فناوری سرمایه‌گذاری دارایی‌های واقعی مانند املاک و مستغلات،‌اتومبیل‌ها یا هر چیز دیگری که به شکل فیزیکی وجود داشته باشد در بلاک‌چین ممکن شد و هنگامی که مالکیت در زنجیره ثبت می‌شود، دارایی می تواندبه صورت خرده فروشی  معامله یا به طور ایمن نگهداری شود. در ادامه قرار است ۷ روند RWA که چشم‌انداز مالی را در آینده تغییر خواهند داد معرفی شوند:

  1. Stablecoins: ارزهای دیجیتال با پشتوانه ارزهای فیات مانند دلار آمریکا، یورو یا یوان چین، که قصد دارند نوسانات قیمت ارزهای فیات را کاهش دهند.
  2. Tokenized Treasuries: دارایی های واقعی مانند اوراق قرضه دولتی یا سپرده های بانکی که بر روی بلاکچین ثبت شده اند و به صورت توکن هایی به فروش می رسند.
  3. Private Credit: وام های غیرمتمرکز که از طریق پروتکل های وام دهی غیرمتمرکز مانند Centrifuge، Goldfinch، Credit، Maple، Huma و سایرین ارائه می شوند.
  4. Backed NFTs: توکن های غیرقابل تعویض (NFT) که به دارایی های واقعی مانند آثار هنری یا کلکسیون ها مرتبط هستند.
  5. Consumer Brand NFTs: NFT هایی که توسط برندهای مصرفی مانند Nike، Adidas، Louis Vuitton و Coca-Cola صادر می شوند و به دارندگان آنها مزایایی مانند دسترسی انحصاری به محصولات جدید یا خدمات ویژه ارائه می دهند.
  6. DeFi in Climate and Regenerative Finance: استفاده از فناوری بلاکچین برای ایجاد بازارهای معاملات کربن و سایر ابزارهای مالی که به حفظ محیط زیست کمک می کنند.
  7. Tokenized Deposits and Wholesale Bank Settlements: استفاده از فناوری بلاکچین برای تسویه حساب های بین بانکی و سپرده های بانکی. این روندها می توانند به حل بسیاری از مشکلات فعلی بازارهای مالی و ایجاد فرصت های جدید برای کسب و کارها و افراد کمک کنند.

⚠️هشدار: تحلیل‌های ارائه شده توسط دیفایر پیشنهاد سرمایه‌گذاری نیست؛ لذا برای انجام خرید و فروش، حتما شخصا بازار را مورد تحلیل قرار دهید چرا که مسئولیت سود یا ضرر خرید و فروش رمزارزها با خود شماست.

منبع: coindesk.com

فهیمه قائمی

مهندسی صنایع خوندم اما عاشق کامیپوترم. از سال ۲۰۲۱ با دنیای رمزارزها آشنا شدم و این آغازی برای سفر هیجان‌انگیز من در این حوزه بود. علاقه من به رمزارزها فقط مربوط به سرمایه‌گذاری نیست و مشتاقم نحوه عملکرد این فناوری‌های نوظهور را درک کنم چرا که معتقدم رمزارزها پتانسیل متحول کردن بسیاری از جنبه‌های زندگی ما را در آینده دارند.
پست های مرتبط

بعد از اتریوم نوبت ETF سولانا است؟

فرانکلین تمپلتون در پی موفقیت ETF اتریوم خود، در نظر دارد ETF…

۴ مرداد ۱۴۰۳

گام بزرگ بیت‌کوین برای تبدیل به پلتفرمی برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز

بیت‌کوین او اس (BitcoinOS) موفق شد اولین اثبات دانش صفر (ZK) را…

۴ مرداد ۱۴۰۳

ETFهای اتریوم پس از استقبال اولیه، با خروج سرمایه ۱۳۳ میلیون دلاری مواجه شدند

صندوق قابل معامله در بورس ETFهای اسپات اتریوم در ایالات متحده که…

۴ مرداد ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید