صفحه اصلی > اخبار : کارشناسی حقوقی هاروارد: عدم پرداخت مالیات، متاورس را به «بهشت بی‌مالیات» تبدیل می‌کند!!

کارشناسی حقوقی هاروارد: عدم پرداخت مالیات، متاورس را به «بهشت بی‌مالیات» تبدیل می‌کند!!

متاورس

کریستین کیم (Christine Kim)، محقق دانشگاه هاروارد(Harvard)عنوان کرد: درآمد و ثروت در متاورس باید مشمول مالیات فوری باشد.

کریستین کیم، محقق حقوقی هاروارد(Harvard) و استاد حقوق دانشگاه یشیوا(Yeshiva) اخیراً مقاله‌ تحقیقاتی منتشر کرده است که به موضوع مالیات بر متاورس اشاره نموده و همچنین آن را به عنوان «محیطی آزمایشی برای اجرای سیاست‌های پیشرفته» در نظر گرفته است.

کیم در این مقاله با عنوان “مالیات بر متاورس” به این موضوع اشاره می‌کند که متاورس به شرکت‌کنندگان اجازه می‌دهد تا به طور کامل در شبکه خود ثروت‌سازی کنند و این ثروت رو به رشد باید تحت قوانین مالیاتی قرار بگیرد. به دلیل این‌که فعالیت اقتصادی در داخل متاورس، شامل درآمدهای قابل مالیات‌گذاری می‌شود، عدم وجود قوانین مالیاتی برای شرکت‌های فعال در آن سبب ایجاد یک بهشت مالیاتی خواهد شد.

اخبار مرتبط: فعالان کریپتو به قوانین مالیاتی پیشنهادی بایدن، واکنش نشان دادند

کیم همچنین اصولی را در نحوه تحقق مالیات‌ برای کاربران بیان می کند. به عنوان مثال کاربران متاورس در ایالات متحده، در حال حاضر تنها در صورتی شامل مالیات می‌شوند که عملیاتی مثل برداشت وجه یا فروش دارایی انجام دهند.

بر اساس پیشنهادات کیم مالیات بلافاصله پس از دریافت سود به صورت فوری و درلحظه‌ی دریافت آن، محاسبه و پرداخت می‌شود. در چنین مواقعی موضوع مهم‌تر، اجرای قوانین است. طبق نظر کیم دو روش قابل قبول برای اجرای قانون مالیات در متاورس وجود دارد. اولین مورد شامل پلتفرم‌های فردی است که مالیات از کاربران کسر می‌شود.

دومین روش که کیم آن را کمتر ترجیح می‌دهد به آن “مالیات اقامت” می‌گوید و بر اساس آن پلتفرم‌ها، اطلاعات مالیاتی را به کاربران ارسال می‌کنند و سپس کاربران می‌بایست مالیات خود را اعلام و پرداخت کنند.

اخبار مرتبط: چین، قصد دارد سیستم اعتبار اجتماعی را در متاورس اجرایی کند!

این مقاله همچنین استدلال می‌کند که مالیات بر متاورس فرصت‌های بیشتری را برای قانون‌گذاران فراهم می‌کند حتی آن دسته از افرادی که علاقه‌ای به فناوری Web3 و متاورس ندارند. طبق نظر کیم :

متاورس می‌تواند یک آزمایشگاه برای تجربه باشد همچنین قدرت شبیه‌سازی سناریوهایی دارد که احتمالاً در دنیای فیزیکی ممکن نیست.

منبع: cointelegraph.com

 

فهیمه قائمی

مهندسی صنایع خوندم اما عاشق کامیپوترم. از سال ۲۰۲۱ با دنیای رمزارزها آشنا شدم و این آغازی برای سفر هیجان‌انگیز من در این حوزه بود. علاقه من به رمزارزها فقط مربوط به سرمایه‌گذاری نیست و مشتاقم نحوه عملکرد این فناوری‌های نوظهور را درک کنم چرا که معتقدم رمزارزها پتانسیل متحول کردن بسیاری از جنبه‌های زندگی ما را در آینده دارند.
پست های مرتبط

بعد از اتریوم نوبت ETF سولانا است؟

فرانکلین تمپلتون در پی موفقیت ETF اتریوم خود، در نظر دارد ETF…

۴ مرداد ۱۴۰۳

گام بزرگ بیت‌کوین برای تبدیل به پلتفرمی برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز

بیت‌کوین او اس (BitcoinOS) موفق شد اولین اثبات دانش صفر (ZK) را…

۴ مرداد ۱۴۰۳

ETFهای اتریوم پس از استقبال اولیه، با خروج سرمایه ۱۳۳ میلیون دلاری مواجه شدند

صندوق قابل معامله در بورس ETFهای اسپات اتریوم در ایالات متحده که…

۴ مرداد ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید