صفحه اصلی > اخبار و اخبار خارجی : ETF اتریوم تایید شد: ۶ رمزارزی که بهتر‌ است به آن‌ها توجه کنیم!

ETF اتریوم تایید شد: ۶ رمزارزی که بهتر‌ است به آن‌ها توجه کنیم!

در ۲۳ مه (۳ خرداد)، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) سرانجام مجوز صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) بر پایه اتریوم را صادر کرد. این اتفاق یک دستاورد بزرگ برای بازار رمزارزها محسوب می‌شود. با این حرکت، اتریوم مشروعیت پیدا کرده و راه برای ورود سرمایه‌های نهادی به حوزه کریپتو هموارتر می‌شود. حالا که تب تند ETF های اتریوم داغ است، سرمایه‌گذاران به دنبال رمزارزهای جایگزین هستند تا از اعتماد به بازار که با این اتفاق بیشتر شده، سود ببرند. در این خبر، به چند رمزارز جذاب اشاره می‌کنیم که در این بازار در حال تحول، ارزش خرید دارند.

۱. بیت‌کوین (BTC)

بیت‌کوین همچنان پادشاه بی‌چون و چرا دنیای رمزارزها است و اغلب جهت کلی بازار را تعیین می‌کند. انتظار می‌رود تأثیر مثبتِ تأیید ETF های اتریوم، به بیت‌کوین هم که اوایل امسال مجوز ETF گرفته بود، سرایت کند. توجه مؤسسات مالی به بیت‌کوین به طور پیوسته در حال افزایش است و با توجه به عرضه محدود و جایگاه محکم آن در بازار، هر سبد دارایی رمزارز باید شامل بیت‌کوین باشد.

۲. اتریوم کلاسیک (ETC)

اتریوم کلاسیک، بلاک‌چین اصلی اتریوم، به دلیل تعهدش به «تغییرناپذیری» همچنان در جامعه رمزارز مورد توجه است. با اینکه سطح فعالیت توسعه‌ای آن به پای اتریوم نمی‌رسد، اما با دفتر کل دست‌نخورده‌اش، ارزش پیشنهادی منحصربه‌فردی ارائه می‌دهد. سرمایه‌گذارانی که به دنبال متنوع‌سازی سبد خود هستند می‌توانند ETC را به عنوان یک گزینه سرمایه‌گذاری در نظر بگیرند.

۳. سولانا (SOL)

سولانا که لقب «قاتل اتریوم» را گرفته است، به خاطر تراکنش‌های پرسرعت و کم‌هزینه شهرت دارد و همین ویژگی آن را به گزینه‌ای محبوب برای توکن‌های غیرمثلی (NFT) و برنامه‌های غیرمتمرکز (dApp) تبدیل کرده است. با افزایش توجه سرمایه‌گذاران نهادی به اتریوم، ممکن است پلتفرم‌های قرارداد هوشمند دیگر مانند سولانا نیز با اقبال بیشتری روبرو شوند. محیط توسعه‌دهنده‌ پسند و مقیاس‌پذیر سولانا، آن را به رقیبی جدی برای رشد بالقوه در آینده تبدیل می‌کند.

۴. پالیگان (MATIC)

پالیگان یک راه‌حل لایه دوم یا «سایدچین» برای مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم است که باعث بهبود قابلیت استفاده و سرعت انجام تراکنش‌ها در این شبکه می‌شود. پالیگان با امکان تراکنش‌های سریع و کارمزد پایین، راه‌حلی کارآمد برای مشکلات تراکم و کارمزد بالای اتریوم ارائه می‌دهد. با افزایش توجه سرمایه‌گذاران نهادی به اتریوم، تقاضا برای راه‌حل‌های مقیاس‌پذیری مانند پالیگان هم بالا خواهد رفت و همین موضوع، MATIC را به یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه تبدیل می‌کند.

۵. چین‌لینک (LINK)

چین‌لینک یک شبکه اوراکل غیرمتمرکز است که اطلاعات ضروری را برای اکوسیستم بلاک‌چین ارائه می‌دهد و به قراردادهای هوشمند امکان می‌دهد تا به طور امن با داده‌های دنیای واقعی در ارتباط باشند. با ورود سرمایه‌گذاران نهادی بیشتر به اکوسیستم اتریوم، تقاضا برای داده‌های امن و قابل اعتماد افزایش خواهد یافت. از آنجایی که چین‌لینک یکی از پیشرو‌های این حوزه است، موقعیت خوبی برای بهره‌مندی از این روند دارد.

۶. آوالانچ (AVAX)

آوالانچ با پلتفرم قرارداد هوشمند امیدوارکننده خود، توان عملیاتی بالا و تأخیر کم را ارائه می‌دهد. وجه تمایز آوالانچ نسبت به اتریوم، مکانیزم اجماع منحصربه‌فرد آن و قابلیت کار با سایر بلاک‌چین‌ها (قابلیت همکاری) است. با تأیید ETF های اتریوم که نشانگر پذیرش گسترده‌تر فناوری بلاک‌چین در دنیای مالی سنتی (CeFi) است، آوالانچ به عنوان یک پلتفرم بلاک‌چین با کارایی بالا و انعطاف‌پذیر، فرصت رشد دارد.

نتیجه‌گیری

تأیید ETF های اتریوم توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، رویدادی مهم است که نشان‌دهنده افزایش پذیرش جریان اصلی رمزارزها در میان سیستم‌های مالی سنتی است. سرمایه‌گذاران می‌توانند با تنوع‌بخشی سبد خود در میان این رمزارزها جذاب، از رشد و نوآوری در دنیای بلاک‌چین بهره‌مند شوند.

⚠️هشدار: تحلیل‌های ارائه شده توسط دیفایر پیشنهاد سرمایه‌گذاری نیست؛ لذا برای انجام خرید و فروش، حتما شخصا بازار را مورد تحلیل قرار دهید چرا که مسئولیت سود یا ضرر خرید و فروش رمزارزها با خود شماست.

محمدمهدی کشاورز

پست های مرتبط

بیت‌کوین به بالای ۶۸،۰۰۰ دلار رسید؛ سخنرانی ترامپ شروع شد

دونالد ترامپ هم‌اکنون در کنفرانس بیت‌کوین در نشویل درحال سخنرانی است، که…

۶ مرداد ۱۴۰۳

بعد از اتریوم نوبت ETF سولانا است؟

فرانکلین تمپلتون در پی موفقیت ETF اتریوم خود، در نظر دارد ETF…

۴ مرداد ۱۴۰۳

گام بزرگ بیت‌کوین برای تبدیل به پلتفرمی برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز

بیت‌کوین او اس (BitcoinOS) موفق شد اولین اثبات دانش صفر (ZK) را…

۴ مرداد ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید