صندوقهای قابل معامله در بورس رمزارز (ETF) هنگکنگ در مقایسه با نمونههای آمریکایی خود، عملکرد ضعیفتری داشتهاند. این صندوقها با خروج سرمایه مواجه بوده و در جذب کاربران و علاقه بازار نیز ناموفق بودهاند.
در حالی که همتایان آمریکایی این صندوقها در هنگکنگ، با ۵۵ میلیارد دلار سرمایه، خوش درخشیدهاند، عرضه اولیه ETFهای هنگکنگ نتوانست انتظارات را برآورده کند و منجر به خروج سرمایه از این بازار شد. دادههای بلومبرگ نشان میدهد که شش صندوق بیتکوین و اتریوم با کاهش ۲۵ میلیون دلاری سرمایه اولیه مواجه شدهاند که رقم اولیه آن ۲۹۳ میلیون دلار بود.
عملکرد صندوقهای هنگکنگ در مقایسه با صندوقهای آمریکایی که در ۱۰ ژانویه راهاندازی شدند و با جذب خالص ۱۲.۱ میلیارد دلار، اکنون به ارزش کل ۵۵ میلیارد دلار رسیدهاند، بسیار ضعیفتر بوده است.
بخش تجارت کوچکتر هنگکنگ امیدوار بود که این صندوقهای رمزارز بتوانند فعالیتهای تجاری را تقویت کرده و بازارگردانان را جذب کنند. هنگکنگ در تلاش است تا با سنگاپور و دبی برای تبدیل شدن به قطب رمزارز رقابت کرده و وجهه خود را به عنوان یک مرکز مالی پویا، به ویژه پس از سرکوبهای سیاسی، احیا کند. جالب اینجاست که به نظر میرسد پکن علیرغم ممنوعیت تجارت رمزارز در چین، با جهتگیری هنگکنگ در این حوزه مخالفتی ندارد.
لی شی از آئوروس، دو عامل را دلیل اصلی واکنش ضعیف به ETFهای هنگکنگ عنوان میکند:
راهاندازی زودتر صندوقهای آمریکایی و ابهام در مورد موضع چین در قبال رمزارزها که باعث احتیاط سرمایهگذاران شده است.
⚠️هشدار: تحلیلهای ارائه شده توسط دیفایر پیشنهاد سرمایهگذاری نیست؛ لذا برای انجام خرید و فروش، حتما شخصا بازار را مورد تحلیل قرار دهید چرا که مسئولیت سود یا ضرر خرید و فروش رمزارزها با خود شماست.